11 Ocak 2008 Cuma

Uzaylımalf

Mc donalds sarıca :-) sağ olsun yine eskiye götürdü bizi benimde aklıma sanırım trt 2 de yayınlanan ALF geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.Evimizin küçük neşesi alf amerikalı bir ailenin evine uzaydan uzaygemisiyle düşmüştü.Alf'i harika Müşfik Kenter seslendirirdi. Alf çok oburdu ve gezegeninde en makbul yemek kedi olduğundan evin kedisini yakalayıp kimse görmeden yutmayı hayal ederdi sürekli . Aile babasının adı Willie Tanner idi. Ama Alf ona "hey Willie naber" falan gibi laubali şekilde seslenirdi. Annenin adı da Kate idi.Aslında bu diziyi hatırlıyorum ama olan biten çok fazlada aklımda değil.Sizlerinde söylediklerimin dışında aklınızda kalan maceraları varsa yorumlarda belirtirsiniz.
Hatta aşagıdaki videoda da ALF ın kediyi hipnotize ederek onun kedi olmadığına ikna etmesi çok komik.Keşke yine çocuk olsak yaw.

7 yorum:

  1. Daha dün akşam bide Alf'in bir oyuncağı olduğundan ve kardeşimin ondan çok korktuğundan bahsetmiştik:):):)Çok güzeldi nerde o gnler diyorum bi kere daha:)

    YanıtlaSil
  2. o zaman tatlicadi hiç durma al bu keyfi ve şunu de İYİKİ ESKİDEN DOĞMUŞUM.

    YanıtlaSil
  3. şimdi abi, ısrarla emsi ya da mek değil mece diyordum ben profilimde fln ama niye böyle dediğimi de bilmiyordum :D şimdi anladım mc donalds demesinler diye diyormuşum :P
    şaka bir yana, sen de sağol. bazen yorum yazıyoruz, bazen geç görüyoruz vs. ama eskilerden birşeyler görünce hele ki detayları hatırlayınca çok keyif alıyor insan :) dün videoları ekledim sonra ikişer kez falan izledim, harika geldi :))

    YanıtlaSil
  4. MCS kusura bakma seni biraz cimcikledim mi mimledim mi bilmiyorum ama güzel olan karşılıklı anlayış öyle değilmi.Ben genelde sevdiklerime takılmasını severim sanırım sana aşık oldum mu ne?:-)insanlar birşeylere aşık olmalı aşk sevmek arkadaşlar o erkek yada kız farketmez.cocukcakalın bizden ayrılmayın.

    YanıtlaSil
  5. yok kusurundan değil yahu :)
    eyvallah sağolasın bu arada ben de seni seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. bn de çok severdim alf'i, oyuncağı vardı ben de arkaşıma hediye etmiştim :)
    neyse ki ben de yetişebilmişim o dönemlere kıyısındn köşesinde:)

    YanıtlaSil