9 Eylül 2007 Pazar

Bulut ne oldu :)

Evet arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda nihayet kavuştum sizlere :) herhalde biraz büyümüş olmamız çocukluk anılarımızı sekteye uğrattı neyse burdayız sonuç itibari ile.

Ben çocukken kaldığımız evin balkonuna yere yatar gökyüzünü seyre dalardım o kadar ki gökyüzünde dolaşan bulutlar kah köpek olur, kah inek olur,kah uçak olurlardı işi o kadar abartırdım ki bazen bunlar birbirleriyle yarışırlardı nerden mi aklıma geldi bugun tekirdağa gittik ailecek biraz kafa dinledik aile ziyareti falan hesabı balkondan denizi seyrederken birden gözüme bulutlar ilişti dürtüyorlardı resmen.Bir bakıyorum ördek oluyor bir bakıyorum köpek oluyorlardı birden aklıma ufakken kurduğum kurguladığım o sahneler geldi gülümsedim kimbilir o zamanlar bunun için ne kadar çok kafa patlatyordum ya siz?

5 yorum:

  1. bulutları bir şeylere benzetme olayı biraz yetenek isteyen birşey herhalde. büyüdükçe kaybolan bir yetenek. hayalgücü ya da işte. ben tam hatırlamıyorum çok sık yapmıyor olabilirim ama hatırladığım çizgifilmlerdeki fil bulutlar, onların yönlendirmesiyle ben de bulutlarda fil görebilirim arada ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben baktığım herşeyi hala birşeylere benzetebiliyorum ama kahve falı bakamıyorum :))

    Oğlumada bu yetenek benden geçmiş olsa gerek tüm bulutları arabada giderken birşeylere benzetiyor... Ama ben pek onun benzettiklerine benzetemiyorum o genelde motorsiklet ve arabaya benzetiyor çünkü :)))

    YanıtlaSil
  3. ooo kahve falından neler çıkarıyor millet :) bazen yok artık oluyor insan. şu reklamlardaki teyze gibi oluyorlar. üç çocuğun olacak birinin adı chang diyen teyze varya, onun gibi :D otomobil, motorsiklet seven gençlik işte, en güzel birşey :))

    YanıtlaSil
  4. biz kendimi bildim bileli her yıl yaklaşık 3 aylığına "Gonya"ya gideriz(son yıllarda 1-2 hafta dan fazla duramıyorum malesef )): ). Ankara-Göçeri Köyü(Gonya'ya 2 saat uzaklıktaki bir Köy) arası tam 6 saat sürerdi ve ben o 6 saat boyunca cam kenarında bulutları aklınıza bile gelemeyecek şeylere benzetirdim. Bu durum hala devam eder. hatta daha da arttı. Zira yolculuk sevdam sebebi ile farklı illere gezmek için günü birlik gidip gelişlerim bayağı oluyor ve o sıralarda yine eskilerdeki gibi camdan bulutları sürekli bir şeylere benzetmeye çalışıyorum.
    Bu arada Kahfe Falında o teyze kadar olmasada iddialıyımdır bilginize ((:

    YanıtlaSil
  5. ben hala oynarım o oyunu canım sıkkınken yada uzun yola giderken:)okul yolu 1,5 saat sürünce:Duzun yol sayılır sanırım:)can skıntısına birebir:)

    YanıtlaSil