16 Aralık 2007 Pazar

Biz çocukken demek yetmez :)


Şimdi ki çocuklar için de birşeyler yapmalıyız. Yahu sen ne zamandır ben çocukken demeyi bile bıraktın, nereden çıktı bu birşeyler yapmalıyız isteğin dediğinizi duyar gibiyim. Cevap vereyim, çok hoş maillerle hem onure ediliyor hem de ateşleniyoruz. En azından ben öyle oluyorum. Maillerden ve yorumlardan kısa kısa notlar.
  1. Aldığımız bir mailde şeker kız candy videolarını nereden bulabilirim diye bir istek vardı, tam olarak olmasa da cevap vermeye çalıştık. En doğru cevabı bilenler yorum olarak eklerse çok seviniriz.
  2. Başka bir mailde çizgifilm cdsi satın almak istiyorum sitenizde bulamadım bana nasıl yardımcı olabilirsiniz şeklinde bir mail aldık. Bu konuda da yorumlarınızla cevabımıza dahil olabilirsiniz.
  3. Bizi onure eden bir başka mailde de bir şiir kitabından haberdar edildik. Söz verdiğimiz gibi kitabı alıp, inceliyor ve burada detaylı olarak bahsediyoruz.
  4. Hatta bir zamanlar çocuk olanlara sesini duyurmak isteyen şimdiki çocuklar da blogumuzu bu amçla kullanmaya başladı :)
    biz çocuklara aşırı önem verilmesinden hoşlanmıyorum. Bence sizler küçükken size de cin min demişlerdir. Bu durum bence büyüklerin gelişimlerinin bir yerde durmasından kaynaklanıyor. Bir de çok unutkansınız. ufak yolcu

Ve Cıvıl Cıvıl Şiirler kitabından bir şiir,

Parıltı

Yıldız toplamaya çıktım
....................... dün gece.
Ay kocamandı,
............baktım baktım
............göremedim bir tane bile...

Yakamozları topladım ben de.
Ama hepsi sığmadı sepetime.
Savurdum göğe artanları,
............yaldız gibi parlasınlar diye.

Tutamadı onları gökyüzü,
döküldüler hepsi tek tek.
............Yıldız yağmuru altında ben
............sevinç içinde dans ettim,
...........................................gülerek.

İyiki çocuk olmuşuz, iyi ki ben çocukken diyebiliyoruz :) Daha çok ben çocukken demek dileğiyle herkese selamlar...
Not: Kullandığımız imaj da Cıvıl Cıvıl Şiirler kitabının web sayfasından alıntıdır.

2 yorum:

  1. Tebessümle ile takip ediliyor 'ben çocukken'. Nedense yazarken şimdi hüzün doldum bir an. Güzel, yalın bir hüzün...çocukluğum.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. hüznü bile güzel çocukluğun :)

    YanıtlaSil