15 Mart 2008 Cumartesi

Ben çocukken hiç istismar edilmedim..


Çocukluğumuzla ilgili hatırlayabildiğimiz şeyleri, daha çok bizim için güzel olan şeyleri yazdığımız bir blog olan ben çocukken için iyi bir başlık oldu gibi, "Ben çocukken hiç istismar edilmedim..". Şükür ki gerçekten öyle ya da hatırladığım bir istismar olayı yok.

Fakat işler her zaman herkes için böyle mi? Herkes aynısını diyebiliyor mu ya da diyebilecek mi?

Sadede geliyorum.

İnternet özellikle de internet güvenliği konusunda önemli bir adres olan doctus'ta şurada başlayan mim hakkında Sayın Dr. Betül Ulukol tarafından mail aracılığıyla bilgilendirildim. Bu sayede de kendimi(zi) olaya dahil ettim.

http://cocuklarvebiz.blogspot.com/ adresini ziyaret edip sağ taraftaki anket sorularına katılarak işe başlayabiliyoruz.

Dünyayı güzellik kurtaracak mimine biraz daha girerek çocukluğumla ilgili hatırladığım şarkıyı yazıyorum: Sezen Aksu, Gülümse. Hissettirdikleri şöyle; bir çay bahçesindeydik ailece, küçüktüm oldukça ama duyunca aha bu ne demiştim resmen. Muhtemelen ilk kez bir şarkı eşliğinde bir kızı o zaman düşünmüştüm.

Bu mimle ilgili paslarım buradaki tüm yazar arkadaşlarıma gidiyor. Daha önce pas alanlar vardır ama yinede bir pas da buradan gitmiş olsun :)

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Mustafa Can bende bloğumda cevaplayıp seni mimlemiştim.Gerçekten hepimizin titizlikle üzerinde durması gereken bir konu.Eğer yazmaya üşenen arkadaşlar varsa sitemdeki yazıyı aynen alıp yayınlayabilir daha da üşeniyorsanız resmi kopyala yapıştır yaparak katkıda bulunabilirsiniz..

    YanıtlaSil
  3. Banada gelen yollardan bende cevapladım bu mimi:)

    YanıtlaSil
  4. tahminim doğruymuş yani daha önce almışsınız hep pasları :) şevval çok teşekkürler mimin için.

    YanıtlaSil