23 Ağustos 2007 Perşembe

Sabahçılar sizin...

İlkokuldayım, 3. ya da 4. sınıf :)
O zamanlar maşallah okulun en iyi (çalışkan) talebelerinden biriyim, herkes öyle bilirdi. Zaten 5 yıl sınıf başkanlığı, onur kurulu başkanlığı kariyerim falan da var :))
Biz öğlenciydik o sene. Sabahçılarda sınıftan çıkmadan bize gıcıklık olsun diye sıralarda masalarda iyice bir tepinip öyle gidiyorlardı.
Bende de bir intikam psikolojisi matematik defterlerinden bir yaprağa defterin her bir küçük kutusunun köşelerini takip ederek (yazım belli olmasın diye) o zamana göre hatta şimdiki yaşıma göre bile ağır bir küfür yazarak ertesi gün görmeleri için bırakmıştım :D
Ertesi gün durum malum tabi ağlayan bir kız, sınıf öğretmenimiz, müdür yardımcısı elinde de benim kağıt sınıfa girdiler :)
Sonra herkesin defterlerin kontrol edildi, yazan kişi fazla zorlanmamış normalde de böyle yazmaya alışık olmalı vs. denerek. Yalnız beni biliyorlar ya benim deftere bakmaya bile gerek duymadılar.
En haşarı arkadaşa patladı olay, biraz hırpalandı falan. Sonra vicdan azabı duymadım mı? Duydum tabii ki.
Biraz itiraf tarzı yazı oldu ama anı anıdır işte :)
Öğretmenim ve adını hatırlamadığım arkadaşım beni affedin, ühühüühühüh :( :D:D

3 yorum:

  1. hehehe yaww herkesin başına kesin gelmiştir böle yapıp yapıpta başkasının üstüne kalması:) ama niye ağlıyoduki o kız küfür okudu diyemi:)

    YanıtlaSil
  2. ondan herhalde biraz ağır gelmiş :) biraz da biz daha fazla caza alalım, azap çekelim diye karşı atak yapmış olabilir. sabahçılardan herşeyi beklerim :D

    YanıtlaSil
  3. aşk olsun abi ya ben hayatım boyunca sabahçıydım asıl siz öğlencilerden herşey beklenir. :P

    YanıtlaSil