22 Ağustos 2007 Çarşamba

SEVGİLİ DİNLEYİCİLER İYİ GÜNLER...

Doksanların ortasına doğru...Burak KUT (ki o dönemde "tiki" değil popun prensiydi kendisi) Benimle Oynama diye piyasayı kasıp kavuruyor,Yonca EVCİMİK "Abone" ile, Sertap ERENER "O-Ye" ile, Mustafa SANDAL "Onun Arabası Var" ile ağızdan ağıza dolaşıyodu. Ablam ve ben bu şarkıları sürekli bağıra bağıra söylüyorduk evde. Bir gün kuzenlerden biri (bir önceki yazımda beni "hafifçe" iten Gökhan'ın ablası) gelmişti eve. Can sıkıntısyla otururken"Hadi şarkı söyleyelim, kasete çekelim" diye abuk bir fikir ortaya attım. Hemen evdeki "Gelişim Oxford" ingilizce eğitim serisine ait kasetlerden birinin üstüne başladık kayda. Bu da yetmezmiş gibi " madem yapıyoruz sanki radyo yayını gibi olsun" dedim( buyrun burdan yakın )!!! Radyoda Televizyonda gördüğümüz gibi "İyi Günler" falan filan diyerek başladık. Abartıp gaza gelip o gün 90lık 2 kaset doldurduk. Kendin pişir kendin ye misali, biz sunuyor biz konuk oluyor biz şarkı söylüyoruz. Birimiz çok ünlü bir şarkıcı olarak programa katılıyor, yeni albümünden, konserlerden bahsediyordu. (: Her ne kadar çok eğlenmiş olsakta 3ümüz için acı veren hala pişmanlıklarla boğuşmamıza sebep olan şey ise, "Repertuvarımız"dır. Evet o gün ben, Mustafa SANDAL'dan Araba'yı, İbrahim TATLISES'ten Nankör Kedi'yi, Burak KUT'tan Benimle Oynama ve Çılgınım'ı, Tarkan'dan Unutmamalı'yı, Çelik'ten Dilberim'i ve aklıma gelmeyen daha bir çok parçayı "katlettim" pardon "seslendirdim". En çok acı vereni de Ferdi TAYFUR'un Emmoğlu ve "Aboooovvvvv" diye diye söylediğim "Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim"i idi. O kasetlerle ilgili tek mutlu eden yan ise şu an ablamların ikisininde evlenmiş olmalar ve benim de geçenlerde bu iki kaseti evde bulmuş olmam (: Ehh artık ikisi de bir güzellik yaparlar bana değil mi?? (: (: (: (:

12 yorum:

  1. bir de mustafa sandaldan :Bu kız beni beni görmeli Bana kazak örmeli Yalnız beni sevmeli artık vardı.sanırım o kaset doldurma faciasını bir çoğumuz yaşamıştır:Dbizde de abimin orgu eşliğinde telli telli telli şu telli turna versiyonu vardı:D

    YanıtlaSil
  2. heheeh bencede hepimizde var sanırım bzimde kardeşimle fotoroman seslendirişimiz vardır kaç kaset yetmemiş gibi bide kavga etmişiz içinde:) ama bence ii bir şantaj unsuru:)

    YanıtlaSil
  3. evet kesinlike mükemmel bir şantaj olucak şimdi Ablamın maaşını alacağı günü bekliyorum (: diğer ablam yani kuzen daha işe girmedi girdiği anda tepesine bincem nihahahhaa (: (:

    YanıtlaSil
  4. izmir'den uşak'a gidiyorduk hiç unutmam şöför amca bu yolun tamamında dönüp dönüp onun arabasını çalmıştı. öyle bir azap yaşamadım inşallah yaşamam bi daha :D
    kaset olayına gelince, süper ya tebrikler :) hahhaha hem girişimcilik güzel hem de şantaj unsuru olarak yıllar sonra düşünmen güzel.
    geveze de aslında djliğe senin yöntemle başlamış radyoda anlatmıştı. sen de biraz daha hayırlı bişeyler düşünerek günü kurtarmanın yanında şeyler de yapabilirsin belki :P
    sevgiler :))

    YanıtlaSil
  5. Selam...
    Bloguna ilk ziyaretim ve çok keyif aldım:)) Bu kaset doldurma macerası benim ve en yakın 2 kız arkadaşım arasında olmuştu... Kaset hala bende ve ikimiz evliyiz... Kocalarımız dinlese var yaaa :)) Vay halimize sevgililer, kim kimden hoşlanıyor falan herşey var... Sen kaçlısın ? Bizim bu yaptıklarımızda Burak Kut dönemiydi... Ex aşkım Burak Kut :)

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle sanada selamlar ve hoşgeldin,
    Sorunu yanlış anlamadıysam bana sormuşsun (megolamanlık yapıp üstüme almış olmayayım da aman (: )
    bu blog un sahibi MCSarica arkadasimiz ben de bir gün gezinirken denk geldim, dedim "MeCe" beni de aaaalllll yazayım üskilerden bir şeyler (: kırmadı aldı sağolsun. ayrıca (reklam yapayım ) benim şahsi blogum

    htpp://merakettimde.blogspot.com

    beklerim (:
    ben 3 yaş küçüğüm senden ama o dediğin zamanları iyi hatırlarım (: Bence ayrılma burdan cidden eskilere bayağı bir yolculuk ediyor insan her yazılanı okuduğunda (:

    YanıtlaSil
  7. Evet Omar sorum sanaydı yanlış anlamadın :))

    Takipteyim cok guzel buldum inanılmaz keyifli..

    YanıtlaSil
  8. Ne demek Omar daha önce de dediğim gibi zevkti :)
    Bademkraker daha çok kal bence de buralarda :) Görüşürüz.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Omar ve size teşekkür ederim güzel davetiniz için... Bundan sonra hep burdayım :))

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar ayy şımartıyorsunuz beni :P :P
    MeCe, bak burdaki anıları gel biraz daha çoğalsın kitap yapıp satalım, muazzam para kırarız haa, bir düşün bak sen bu dediğimi ((:
    Ayrıca bademkraker burası mafya gibidir, girdinmi çıkış yok bilesin haaa ((:

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Omar,
    Yazıları okudukça ve yazdıkça inanılmaz keyif alıyorum o yüzden hiç çıkmaya niyetim yok zaten... Ama pek bir tehditkar gördüm seni bunlar bana sökmez bilesin :))

    YanıtlaSil
  12. aaaaa ne alakası var, hiç yapar mıyım ben öyle şeyler ((:

    YanıtlaSil