26 Ağustos 2007 Pazar

Okuldan Kaçacaktık Biz :)

Orta 3. sınıfa gidiyoruz... 7-8 kişilik bir kız arkadaş grubu okuldan kaçıcaz... Bu arada bu arkadaşların arasında ben dahil 3 kişi ilk kez kaçıyoruz okuldan :)) Bu 3 kişide en yakın arkadaşlarız diğerleri zaten oldukça tecrübeli bir grup :)) Bizide aralarına almışlar sağolsunlar :)

Yalnız benim en yakın arkadaşlarımdan şimdi ismini vermiyim en tatlısı, okulun onur öğrencilerinden olduğundan ve müdür yardımcısına olan yakınlığından dolayı ben bu konuyu paylaşıcam dedi... Ya yapma etme saçmalama o zaman okuldan kaçmak olur mu dedik... Kendisi dinlemedi ve müdür yardımcısı ile paylaştı... Tabii ki kadıncağız bu kadar açık yürekle ben okula gelmeyeceğim diyen öğrenciyi red etmedi.. Ancak öğrenmesi gerekenler vardı... Kim kim gelmiyorsunuz... :) Bütün hepimizin isimleri tek tek söylendi... Ben rahatım ama, anneme söylemişim zaten ben okula gitmiyorum bugün diye...

Bu arada arkadaş bize öyle bir anlatıyor ki ben hepimizin ismini verdim müdüre hanım birşey demedi diye... Herkes acayip rahat ama görmeniz lazım :)) Benim diğer yakın arkadaşımın annesine uğradık biz böyle böyle müdür yardımcısından izin aldık okula gitmiyoruz bugün diye... Oda durun bakayım ben bir arıyayım dedi... Hepimiz inanılmaz rahatız ama nasılsa verdi ya izin ...

Müdür yardımcısı ne dese beğenirsiniz. Ben sadece X kişiye izin verdim diğerlerinden haberim var ama onlara izin vermedim deyince biz doğruca arkadaşın annesi tarafından okula geri gönderildik... İlk 2 derse giremeyen bizlere geç kağıdı verildi ve tekrar derse girdik... :)) Ama tabii bizi düşünün... Diğer arkadaşlardan yediğimiz lafları.. Sizin yüzünüzden bizde şeklinde.... E birde okuldaki arkadaşların dalga geçmelerine maruz kalmak falan :))

Buna rağmen unutlamayacak inanılmaz eğlenceli bir gündü... Boyumuzun ölçüsünü alıp oturduk yere... Sonra ne mi oldu? Başka bir gün bu sefer gerçekten kaçtık :))

11 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. İyi yapmış o arkadaşın, o yaşta okuldan kaçmak mı olurmuş puuuhhh size :P

    Lise 1 e kadar okuldan hayatta kaçmamış, kimseden kopya çekmemiş ama her sınavda para ile kopya satan(bu konuda bir yazı yolda, yakında geliyor (: ) biri olarak, o arkadaşının psikolojiye hiç de yabancı değildim...((: Ama tabi lisede acısını fazla fazla çıkardık, ordan da bol bol yazı gelecek yine yakında benden ((:
    Haaaa bu arada hayılı olsun yaa Hoş Geldin, Sefalar Getirdin (:

    YanıtlaSil
  3. İyi yapmış değil mi :)) İlk maceramızda tüm okula rezil olmuştuk :)) Ama olsun herşeye değerdi... Böyle olmasa bu güzel anılar nerden çıkacak değil mi :)

    Teşekkür ederim Omar hoşbulduk!!!

    YanıtlaSil
  4. Orta okulda devamsızlık sınırının 20 olduğu zamanlarda her sene 19,5 gün devamsızlık yapan öğrencilerle arkadaşlık yapsaydın sanırım böyle şeyler başına gelmezdi.

    Ben yoklama kağıtlarının bol bol kaybolduğu sınıflardan birindeydim. Bir keresinde (sanırım en çok kaşarlandığımız orta üçüncü sınıfta) top oynarken ayağımı incitmiştim ve rapor alacak durumdaydım, ama almadım. Bayağı da okula gitmemiştim. Fen lisesi sınavlarına hazırlanıyoruz ayağına sinemaya gittiğimiz günleri de sayarsak, 19,5 günden daha uzun bir devamsızlık sürecim olmuştu. Ama karnede devamsızlığım sadece iki gün yazıyordu.

    Annemlerin hâlâ haberi yoktur. Hiç olmadı. Böyle kaçmalarda annelere haber verilir mi hiç? Aşk olsun, annelere böyle zulümler yapmayın :)

    YanıtlaSil
  5. Valla işte ben tercihlerimi okuldan kaçmayanlardan yana kullanmışım neden bende bilmiyorum :)) Dediğin doğru bizim sınıftada gelmeyenler çok olurdu ama hiçbirinin karnesinde yazmazdı... Demek aynı taktik görüyor musun :))

    YanıtlaSil
  6. haberli bir şekilde zaten kaçmak olmazdı ki :D yakalanmanız, arkadaşınızın sizi yarı yolda bırakması, müdür yardımcısının tavrı vs. gerçekten güzel insan manzaraları olmuş :)) okul yılları güzeldi gerçekten ya.

    YanıtlaSil
  7. Selam Herkese,

    Ben BademKreker!in X arkadaşıyım:) o meşhur kaçma planını ben bozdum. Ama hayatımda ilk defa okuldan kaçacağım. Korktum yani ne yapabilirim:)

    Biz bu 3 kafadar ile çok maceralar yaşadık. Uygun olduğumda Capitol maceramızı da anlatalım bademkrekerim:)

    Bundan sonra ben de yorumları takip edeceğim:)

    Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  8. Cnm arkadaşım hoşgeldin! Ne ii ettinde blogu takip etmeye başladın... Gör bak çok güzel anılarımızı birlikte anlatıp, mutlu olacağız...

    YanıtlaSil
  9. Sayın X arkadaş ((: şimdi düşündüm de okuldan kaçarken böyleyse kopya felan da mı çekmedin yada vermedin?? o durumlarda nasıl manzaralar çıkıyordu senden merak ettim cidden ((:

    YanıtlaSil
  10. OmAr cım söyliyim ben arkadasimin yerine :)) Derslere calisilir ve tum derslerden iyi not alınırdı... Ama cnm arkadaşım kopya verirdi... Fakat bizde zaten çalışkan öğrenciler olduğumuz için kopyaya pek gerek kalmazdı ama sorduğumuzu yanıtsız bırakmazdı benim arkadaşım :))
    Ama başkalarına ne yapardı hatırlamıyorum. Bunuda kendi yanıtlasın...

    YanıtlaSil
  11. Selam Yeniden,

    Şimdi herkez beni yanlış tanıdı:) Sonuçta okulun gereklilikleri olan kopya okuldan kaçma vb gibi olaylara ben de karıştım ama gözüm daha geç açıldı diyelim. Lise öğrencisiyken bu bahsettiğiniz bütün yaramazlıkları ben de yaptım ve gerçekten çok eğlenceliydi...

    Bu arada ben cömert bir insanım:) Kimseden bilgi saklamam:) Arkadaşlarıma da yardım ettim ama Bademkrekerimin de dediği gibi bizim grubumuz zaten zekiydi ve çok kopya çekmeye gerek kalmıyordu:)

    Neticede güzel günlerdi ve çok eğlendik...

    YanıtlaSil